Çilekli kat için çilekli pudingi üzerinde yazdığı şekilde pişirin. Yuvarlak bir kek kalıbını ıslatın. Hazırlanan pudingi kalıbın tabanına boşaltın.
Beyaz kısım için 1 lt süt, irmik, nişasta ve şekeri tencereye alın, kaynayıp koyulaşana kadar pişirin. Ocaktan aldıktan sonra tereyağı ve vanilyayı ekleyin. Tereyağı tamamen eriyene kadar karıştırın.
Hazır olan beyaz karışımı, hafif ılımış çilekli pudingin üzerine yavaşça dökün. Oda sıcaklığına getirdiğiniz tatlıyı, 4-5 saat buzdolabında dinlendirin. İyice soğuyan ve katılaşan tatlıyı servis tabağına ters çevirerek çıkartın. Üzerini dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.