Fit Balkabağı Tatlısı

Fit Balkabağı Tatlısı
12 Kasım 2020

Çok iyi bir beta-karoten, C, K, E vitamini, magnezyum, fosfor ve demir kaynağı olan balkabağını tüketmenin tam zamanı.

Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Fit Balkabağı Tatlısı için

Malzemeler

  • 3-4 dilim balkabağı
  • 2-3 adet çubuk tarçın
  • 1 su bardağı su
  • Tahin
  • Ceviz
Fit Balkabağı Tatlısı

Nasıl Yapılır

  1. Balkabağının kabuklarını soyup dilimleyin ve derin bir tencereye yerleştirin.
  2. İçine tarçın ve suyu ekleyip yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin. 
  3. Servis tabağına alın üzerine tahin ve ceviz ekleyin.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo