Pandispanya ile bol krema dolgusuna, çikolata ile frambuazın mükemmel uyumu da eklenince leziz bir pasta ortaya çıktı!
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Pandispanya için gerekli malzemeleri sırası ile ilave edip çırpın.
Fırın kağıdı serili tepsiye kek hamurunu yayın. Tepsiyi zemine vurun, hava kabarcıkları yok olsun.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında alt-üst ısıtmalı ve fansız ayarda 15 dakika pişirin.
Soğuduktan sonra üzerine bir fırın kağıdı kapatıp ters çevirin ve üzerindeki kağıdı soyun.
Keki dilediğiniz zemine alıp içine koyu kıvamlı kremanızı sürün.
Aromalı kolajen kullandığım için ekstra tatlandırmama gerek kalmadı, dilerseniz şeker ekleyebilirsiniz.
Kremayı her yere eşit sürüp kağıttan destek alarak rulo yapın ve güzelce sarıp 1 saat buzdolabında bekletin. Sonrasında çıkarıp kalan krema ile süsleyin, afiyet olsun😘
Teşekkür ederiz.