ANASAYFA TARİFLER SİZDEN TATLI TARİFLERİ ÇİKOLATALI & FRAMBUAZLI RULO PASTA

Çikolatalı & Frambuazlı Rulo Pasta

Çikolatalı & Frambuazlı Rulo Pasta

Pandispanya ile bol krema dolgusuna, çikolata ile frambuazın mükemmel uyumu da eklenince leziz bir pasta ortaya çıktı!

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

40 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

19 Tarif       3 Takipçi

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Çikolatalı & Frambuazlı Rulo Pasta Tarifi İçin malzemeler

  • 1 su bardağı=200 ml

Pandispanya için:

  • 3 adet yumurta 
  • 3/4 su bardağı dilediğiniz çeşit toz şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Krema için:

  • 90 g labne
  • 4 ölçek çilek aromalı toz kolajen (tatlandırıcı var)

Üzeri için: 

  • Kuvertür çikolata
  • Frambuaz

İçi için:

  • Frambuaz jöle (ev yapımı) 

Çikolatalı & Frambuazlı Rulo Pasta Nasıl Yapılır?

  • Pandispanya için gerekli malzemeleri sırası ile ilave edip çırpın.
  • Fırın kağıdı serili tepsiye kek hamurunu yayın. Tepsiyi zemine vurun, hava kabarcıkları yok olsun.
  • Önceden ısıtılmış 170 derece fırında alt-üst ısıtmalı ve fansız ayarda 15 dakika pişirin.
  • Soğuduktan sonra üzerine bir fırın kağıdı kapatıp ters çevirin ve üzerindeki kağıdı soyun.
  • Keki dilediğiniz zemine alıp içine koyu kıvamlı kremanızı sürün.
  • Aromalı kolajen kullandığım için ekstra tatlandırmama gerek kalmadı, dilerseniz şeker ekleyebilirsiniz.
  • Kremayı her yere eşit sürüp kağıttan destek alarak rulo yapın ve güzelce sarıp 1 saat buzdolabında bekletin. Sonrasında çıkarıp kalan krema ile süsleyin, afiyet olsun😘
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!