ANASAYFA TARİFLER SİZDEN KLASİK TARİFLER HAŞİL

Haşil

HAŞİL

Muhteşem doyurucu, pratik lezzetli bir yemek 

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

5 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

1 Tarif       1 Takipçi

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Haşil Tarifi İçin malzemeler

  • Bulgur
  • Su
  • Sarımsak 
  • Yağ

Haşil Nasıl Yapılır?

  • Buğdaydan hazırlanan bulguru suda pişiriyoruz.
  • Süzgeçten geçirip bir tepsiye döküyoruz.
  • Bir tavada erittiğimiz tereyağını sarımsaklı yoğurt haşilin üzerine döküp servis ediyoruz.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!