Bresaola Ve Buğdaylı Yeşil Salata

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Bresaola Ve Buğdaylı Yeşil Salata
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bresaola Ve Buğdaylı Yeşil Salata için

Malzemeler

  • 500 gr bresaola
  • 550 gr haşlanmış buğday
  • 400 gr portakallı vinegret
  • 40 gr rendelenmiş portakal kabuğu
  • 400 gr salatalık
  • 200 gr dolmalık fıstık
  • 50 gr portakal

1 litre portakallı vinegret için

  • 100 gr mayonez
  • 400 ml zeytinyağı
  • 50 gr hardal
  • 500 gr portakal
Bresaola Ve Buğdaylı Yeşil Salata

Nasıl Yapılır

Lezzet'in salata tarifleri ile sofralarınıza tat katın. Vinegret için, bir kapta mayonez ve hardalı karıştırın. Yavaş yavaş zeytinyağını ilave edin. Portakalın kabuğunu rendeleyip suyunu sıkın. Portakal suyunu ilave edin. Portakal kabuklarını da ekleyip karıştırın.

Portakallı vinegret’le harmanlanan buğdayları servis tabağına yerleştirin. Üzerine doğranmış salatalık, dolmalık fıstık, bresaola dilimleri ve portakal dilimlerini yerleştirin. Portakal kabuğu rendesini de ekleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo