ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ SALATA VE MEZE TARİFLERİ MEZE TARİFLERİ MISIR UNU PÜRESİ

Mısır unu püresi

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Mısır unu püresi tarifi için malzemeler

  • 1 su bardağı mısır unu
  • 1 litre süt
  • 150 gr dilpeyniri
  • 30 gr tereyağı
  • Tuz

Mısır unu püresi Nasıl Yapılır


Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda.

Tereyağını tencerede eritin. Mısır ununu ekleyip sürekli karıştırarak kavurun. Sütü azar azar ilave edip pürüzsüz bir püre elde edinceye kadar kavurmaya devam edin. Rendelenmiş dilpeyniri ve tuz ilave edip iyice karıştırın. Etin yanında sıcak ya da ılık servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.