ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ PULBİBERİN HAZIRLANMASI

Pulbiberin Hazırlanması

Kaç
Kişilik

0 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Pulbiberin Hazırlanması Tarifi İçin malzemeler

  • 500 gr arnavutbiberi

Pulbiberin Hazırlanması Nasıl Yapılır?


Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda.

Arnavutbiberlerini kurutmak için, biberleri yıkayıp iyice kurulayın. Büyük bir iğneye kalın bir ip geçirin. Biberleri iğne ile ipe dizin.  Direkt güneş ışığı alan sıcak bir ortamda yaklaşık 15 gün kurutun. Saplarını ve tohumlarını temizledikten sonra mutfak robotunda ya da havanda istediğiniz irilikte ufalayın. Cam kavanoza doldurup kapağını sıkıca kapatın. Serin ve kuru yerde muhafaza edin.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!