ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ PASTIRMALI KURU FASULYELİ DİLİM EKMEK

Pastırmalı kuru fasulyeli dilim ekmek

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Pastırmalı kuru fasulyeli dilim ekmek tarifi için malzemeler

  • 400 g haşlanmış kuru fasulye
  • 60 g mascarpone peyniri
  • 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
  • 4 dilim kızarmış ekmek
  • 4 parça pastırma
  • ¼ demet mikro turp filizi
  • Tuz
  • Karabiber

Pastırmalı kuru fasulyeli dilim ekmek Nasıl Yapılır

Haşlanmış kuru fasulye, mascarpone peyniri, zeytinyağı, tuz ve karabiberi blenderden geçirip püre haline getirin. Kızarmış ekmeklerin üzerine önce zeytinyağı, daha sonra kuru fasulyeli karışımıdan sürün. Pastırma dilimlerini üzerine ekleyin. Turp filizi yaprakları ve karabiber ile süsleyip servis yapın.

Mascarpone peynirini yerine, labne peyniri kullanarak da aynı lezzetti yakalayabilirsiniz.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.