ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ MOZZARELLA VE PESTOLU DİLİM EKMEK

Mozzarella Ve Pestolu Dilim Ekmek

Kaç
Kişilik

3 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Mozzarella Ve Pestolu Dilim Ekmek Tarifi İçin malzemeler

  • 1 demet roka
  • 2 yemek kaşığı pesto sos
  • 60 ml sızma zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı balzamik sirke
  • 1 diş sarımsak
  • 200 g mozarella peyniri
  • 1 çay kaşığı chili biberi

Mozzarella Ve Pestolu Dilim Ekmek Nasıl Yapılır?

Roka, sızma zeytinyağı ve sirkeyi blenderden geçirip sos haline getirin. Kızarmış ekmeklerin üzerine zeytinyağı ve ortadan ikiye kestiğiniz sarımsağı sürün. Üzerine pesto sosunu yayın. Mozarrella dilimlerini koyup üzerine hazırladığınız rokalı sostan gezdirin. Chili biberi serperek servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!