ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ KREMALI VE TAVUKLU FIRINDA KABAK

Kremalı ve tavuklu fırında kabak

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kremalı ve tavuklu fırında kabak tarifi için malzemeler

  • 1 kg kemiksiz tavuk but
  • 1 kg kabak
  • 1 paket kremalı mantar çorbası
  • 200 ml krema
  • Rendelenmiş kaşar peyniri

Kremalı ve tavuklu fırında kabak Nasıl Yapılır

Dikdörtgen cam fırın kabını yağlayıp tavuk butlarını yerleştirin. Diğer yanda kabakların kabuklarını kazıyıp sonra dilimleyin. Kabakların üzerine kremalı mantar çorbasını ve kremayı ilave edin. İyice harmanlayın. Kabaklı karışımı tavukların üzerine yay. 200 derece fırında 30 dakika pişirin. Fırından çıkarmadan önce rendelenmiş kaşar peynirini üzerine serpip tekrar fırına verin. Peynir eriyince fırından çıkarıp sıcak servis yapın.

 

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.