ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ KREMALI VE TAVUKLU FIRINDA KABAK

Kremalı Ve Tavuklu Fırında Kabak

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Kremalı Ve Tavuklu Fırında Kabak Tarifi İçin malzemeler

  • 1 kg kemiksiz tavuk but
  • 1 kg kabak
  • 1 paket kremalı mantar çorbası
  • 200 ml krema
  • Rendelenmiş kaşar peyniri

Kremalı Ve Tavuklu Fırında Kabak Nasıl Yapılır?

Dikdörtgen cam fırın kabını yağlayıp tavuk butlarını yerleştirin. Diğer yanda kabakların kabuklarını kazıyıp sonra dilimleyin. Kabakların üzerine kremalı mantar çorbasını ve kremayı ilave edin. İyice harmanlayın. Kabaklı karışımı tavukların üzerine yay. 200 derece fırında 30 dakika pişirin. Fırından çıkarmadan önce rendelenmiş kaşar peynirini üzerine serpip tekrar fırına verin. Peynir eriyince fırından çıkarıp sıcak servis yapın.

 

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!