ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ KIŞLIK TAZE FASULYE

Kışlık Taze Fasulye

Kışlık taze fasulye

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin malzemeler

  • 2 kg taze fasulye
  • 3 büyük boy Çanakkale domatesi
  • Kilitli poşet

Kışlık Taze Fasulye Nasıl Yapılır?

  • Kabuğunu soyduğunuz domatesleri iri küpler halinde doğrayın. Kılçıklarını temizlediğiniz taze fasulyeleri üçe veya dört eşit parçaya bölün.
  • Fasulyeleri büyük bir tencerede rengi değişene kadar yaklaşık 15 dakika kadar kavurun. Doğradığınız domatesleri ekleyin. Karıştırıp 5 dakika daha kavurun. Ocaktan alıp büyük bir tepsiye dökün. Soğuyunca kilitli poşetlere bir yemeklik (İki kişilik veya dört kişilik) olarak paylaştırın. İçindeki havayı boşaltarak poşetleri kilitleyin ve buzluğa yerleştirin.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!