ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ ADAÇAYLI VE BEZELYELİ RAVİOLİ

Adaçaylı ve bezelyeli ravioli

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Adaçaylı ve bezelyeli ravioli tarifi için malzemeler

  • 600 gr peynirli ravioli
  • 100 gr tereyağı
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 6~7 yaprak adaçayı
  • 200 gr haşlanmış bezelye
  • 100 gr parmesan peyniri
  • Mini roka
  • Tuz
  • Karabiber

Adaçaylı ve bezelyeli ravioli Nasıl Yapılır

Kaynayan tuzlu suda raviolileri yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün. Tereyağı ve zeytinyağını tavaya alıp eritin ve rengi hafif sararıncaya kadar orta ateşte bekletin. Adaçayı yaprakları, bezelye, tuz ve karabiberi ekleyip birkaç dakika yüksek ateşte soteleyin. Raviolileri karışıma ekleyip birkaç dakika pişirin ve servis tabaklarına alın. Üzerine parmesan peyniri ile roka yaprakları serpip sıcak servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.