ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ ADAÇAYLI VE BEZELYELİ RAVİOLİ

Adaçaylı Ve Bezelyeli Ravioli

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Adaçaylı Ve Bezelyeli Ravioli Tarifi İçin malzemeler

  • 600 gr peynirli ravioli
  • 100 gr tereyağı
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 6~7 yaprak adaçayı
  • 200 gr haşlanmış bezelye
  • 100 gr parmesan peyniri
  • Mini roka
  • Tuz
  • Karabiber

Adaçaylı Ve Bezelyeli Ravioli Nasıl Yapılır?

Kaynayan tuzlu suda raviolileri yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün. Tereyağı ve zeytinyağını tavaya alıp eritin ve rengi hafif sararıncaya kadar orta ateşte bekletin. Adaçayı yaprakları, bezelye, tuz ve karabiberi ekleyip birkaç dakika yüksek ateşte soteleyin. Raviolileri karışıma ekleyip birkaç dakika pişirin ve servis tabaklarına alın. Üzerine parmesan peyniri ile roka yaprakları serpip sıcak servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!