Kuskuslu Tel Kadayıf

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Kuskuslu Tel Kadayıf
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Kuskuslu Tel Kadayıf için

Malzemeler

  • 200 gr tel kadayıf
  • 1 çay bardağı haşlanmış kuskus
  • 30 gr margarin
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 100 gr rendelenmiş kaşarpeyniri
  • 2 kabak
  • 2 havuç
  • 5 kiraz domates
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yumurta
  • Birkaç nane yaprağı
  • Karabiber
  • Tuz
Kuskuslu Tel Kadayıf

Nasıl Yapılır


Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.

Sebzeli iç için, kabak ve havuçları temizleyin. Kabakları jülyen, havuçları küp küp doğrayın. Kiraz domatesleri dörde kesin. Sarımsakları soyup ezin. 2 çorba  kaşığı yağı teflon tavada ısıtıp sarımsak, havuç ve kabağı soteleyin. Kuskus ve domatesleri ilave edip hafif kavurun. Tuz ve karabiberle tatlandırın.

Kadayıfı eritilmiş ve soğutulmuş margarin, yumurta ve peynirle harmanlayın. Çay tabağı büyüklüğünde olacak şekilde fırın tepsisine aralıklı olarak dizin. Ortalarına sebzeli karışımı paylaştırın. 170 derece fırında 10 dakika pişirin. Nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo