Monte Carlo Bisküvi

Monte Carlo Bisküvi
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Monte Carlo Bisküvi için

Malzemeler

  • 185 g tereyağı
  • 1 paket vanilya
  • 110 g esmer şeker
  • 1 yumurta
  • 185 g hazır kek un
  • 110 g un
  • 40 g Hindistan cevizi
  • 80 g frambuaz reçeli

Kreması için

  • 60 g tereyağı
  • 1 paket vanilya
  • 120 g pudra şekeri
  • 2 tatlı kaşığı süt
Monte Carlo Bisküvi

Nasıl Yapılır

Tereyağı, vanilya, şeker ve yumurtayı bir cam kaseye alıp mikserle çırpın. Unları eleyerek ekleyin. Hindistan cevizini ekleyip yoğurun ve hamurdan 1 tatlı kaşığı kadar parçalar kopartıp yuvarlayın. Yağlı kağıt serili tepsiye 2,5 cm aralıklarla dizin. Çatalla üzerlerine hafifçe bastırıp şeklinin çıkmasını sağlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 12 dakika pişirin. Izgara teli üzerinde soğumaya bırakın. Kreması için; tereyağı, vanilya, pudra şekerini mikserle krema halini alıncaya kadar çırpın. Süt ekleyerek karıştırın. Bisküvilerin yarısının üzerine frambuaz reçeli sürün. Kalan yarısının üzerine kremayı bıçak yardımıyla yayın ve sandviç şeklinde kapatarak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo