MISIR UNLU BİSKÜVİ

12 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Mısır unlu bisküvi tarifi için malzemeler
  • Yarım su bardağı mısır unu
  • 250 g sade tam buğday unu
  • 2.5 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 175 g tereyağı
  • 75 ml süt
  • Bir tutam tuz
Mısır unlu bisküvi hazırlanışı

Hamur için gerekli olan bütün malzemeyi karıştırarak hafif unlu bir tezgah üzerinde yoğurun. 1 cm kalınlığında açın. Hamurdan yuvarlak parçalar kesin. Hamuru yağlı kağıt serip mısır unu serptiğiniz fırın tepsisine aralarında mesafe bırakarak dizin. Üzerine bir miktar daha mısır unu serpin. Önceden ısıtılmış fırında 200 derece fırında yaklaşık 10-12 dakika pişirin.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!