ANASAYFA TARİFLER ÇAY SAATİ TARİFLERİ MANDALİNA KABUĞU ÇAYI

Mandalina Kabuğu Çayı

Mandalina kabuğu çayı

Kaç
Kişilik

5 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Mandalina Kabuğu Çayı Tarifi İçin malzemeler

  • 1 mandalinanın kurutulmuş kabuğu
  • Bir tutam aynı sefa çiçeği
  • Bir tutam papatya
  • Bir tutam kekik
  • Bir tutam kurutulmuş gül yaprakları

Mandalina Kabuğu Çayı Nasıl Yapılır?

  • Önceden doğranıp, kurutulmuş 1 yemek kaşığı mandalina kabuğu, bir tutam aynı sefa çiçeği, bir tutam papatya, bir tutam kekik ve bir tutam kurutulmuş gül yapraklarını iyice karıştırın. Karışımın üzerine 2 su bardağı kaynamış su dökün ve 10-15 dakika demlenmeye bırakın. Demlendikten sonra çayınızı süzerek içebilirsiniz. Dilerseniz içine bal da ilave edebilirsiniz.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!