Kimyonlu bisküvi

Kaç
Kişilik
20 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Kimyonlu bisküvi tarifi için malzemeler
- 1 su bardağı un
- 125 g tereyağı
- 1 çay kaşığı toz şeker
- 1 yemek kaşığı kimyon
- 1 yemek kaşığı keten tohumu
- Tuz
Kimyonlu bisküvi Nasıl Yapılır
Un ve tereyağını mutfak robotundan geçirip geniş bir karıştırma kabına alın. Şeker, kimyon, keten tohumu ve bir tutam kadar tuz ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar yoğurun. Hamuru unlanmış tezgah üzerine alın. Bir merdane yardımıyla ince açın. Bir kurabiye kalıbıyla parçalar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!