Jalepano Biberli Ve Çedar Peynirli Bisküvi

Jalepano Biberli Ve Çedar Peynirli Bisküvi
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 30 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Jalepano Biberli Ve Çedar Peynirli Bisküvi için

Malzemeler

  • 2 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 60 g tereyağı
  • 3 yemek kaşığı ince kıyılmış jalepano biberi
  • Yarım su bardağı rendelenmiş çedar peyniri
  • Yarım su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Üzeri için

  • Deniz tuzu
Jalepano Biberli Ve Çedar Peynirli Bisküvi

Nasıl Yapılır

Un, toz şeker, bir tutam kadar tuz ve kırmızı toz biberi geniş bir karıştırma kabında harmanlayın. Tereyağını ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar yoğurun. Jalepano biberi, rendelenmiş çedar peyniri, süt ve zeytinyağını ilave edip pürüzsüz kıvamlı bir hamur elde edinceye kadar yoğurmaya devam edin. Hamuru hafif unlanmış tezgah üzerine alıp bir merdane yardımıyla açın. Kare bir kalıp yardımıyla parçalar kesip yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine dizin. Üzerlerine deniz tuzu serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo