ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ÖZEL GÜNLER ÇAY SAATİ TARİFLERİ CAPRESE BİSKÜVİ

> CAPRESE BİSKÜVİ
Caprese bisküvi
15 Kişilik
Hazırlama 20 dakika
Pişirme 15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Caprese bisküvi tarifi için malzemeler
  • Yarım çay bardağı kurutulmuş domates
  • Yarım demet fesleğen
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı rendelenmiş mozzarella peyniri
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 1.5 su bardağı un
  • 2 yemek kaşığı su

Üzeri için

  • Değirmen tuz
  • Fesleğen
Caprese bisküvi Nasıl Yapılır

  • Kurutulmuş domates, fesleğen, salça ve rendelenmiş mozzarella peynirini pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar mutfak robotundan geçirin. Harcı geniş bir karıştırma kabına kalın. Kalan malzemeleri ilave edip pürüzsüz kıvamlı bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.
  • Hamuru yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine yayın. Bir bıçak yardımıyla kare parçalar kesin. Üzerlerine değirmen tuz ve fesleğen serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 12-15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.