Zeytinli Piliç But

Zeytinli Piliç But
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Zeytinli Piliç But için

Malzemeler

  • 170 gr haşlanmış buğday
  • 20 gr rendelenmiş parmesan peyniri
  • 30 gr tereyağı
  • 4 kiraz domates
  • 20 gr dilimlenmiş zeytinler
  • 2 dal taze fesleğen
  • 100 ml krema
  • 300 gr kemiksiz tavuk but
  • Tuz ve karabiber
Zeytinli Piliç But

Nasıl Yapılır

Haşlanmış buğday, parmesan peyniri ve tereyağını bir kapta karıştırın. Sos için, krema, zeytin dilimleri, ufak doğranmış kiraz domates, ince kıyılmış taze fesleğen, tuz ve karabiberi küçük bir tencerede birkaç dakika pişirin. Tuz ve biber ile tatlandırdığınız piliç butlarını ızgarada pişirin. Servis tabağına buğdaylı karışım ve piliç butlarını alın. Sosla servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo