ANASAYFA TARİFLER TAVUK YEMEKLERİ ZEYTİNLİ PİLİÇ BUT

Zeytinli Piliç But

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Zeytinli Piliç But Tarifi İçin malzemeler

  • 170 gr haşlanmış buğday
  • 20 gr rendelenmiş parmesan peyniri
  • 30 gr tereyağı
  • 4 kiraz domates
  • 20 gr dilimlenmiş zeytinler
  • 2 dal taze fesleğen
  • 100 ml krema
  • 300 gr kemiksiz tavuk but
  • Tuz ve karabiber

Zeytinli Piliç But Nasıl Yapılır?

Haşlanmış buğday, parmesan peyniri ve tereyağını bir kapta karıştırın. Sos için, krema, zeytin dilimleri, ufak doğranmış kiraz domates, ince kıyılmış taze fesleğen, tuz ve karabiberi küçük bir tencerede birkaç dakika pişirin. Tuz ve biber ile tatlandırdığınız piliç butlarını ızgarada pişirin. Servis tabağına buğdaylı karışım ve piliç butlarını alın. Sosla servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!