ANASAYFA TARİFLER TAVUK YEMEKLERİ SEBZELİ TAVUK CASSAROLE

Sebzeli Tavuk Cassarole

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Sebzeli Tavuk Cassarole Tarifi İçin malzemeler

  • 4 parça tavuk kalça şiş
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 20 gr tereyağı
  • 6 su bardağı sıcak su
  • 2 kırmızı soğan
  • 2 havuç
  • 350 gr brokoli
  • 1 sarı kabak
  • 1 su bardağı soya fasulyesi
  • Tuz
  • Karabiber

Sebzeli Tavuk Cassarole Nasıl Yapılır?

Soğanların kabuklarını soyup iri doğrayın ve zeytinyağında birkaç dakika soteleyin. Yuvarlak doğranmış havuç, kabak, brokoli ve soya fasulyesini ekleyin. Tavuk etlerini iri parçalar halinde sebzelere ilave edin ve yüksek ateşte birkaç dakika karıştırarak pişirin. Tuz, karabiber, sıcak su ve tereyağı ekleyip önce yüksek ateşte, kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!