ANASAYFA TARİFLER TAVUK YEMEKLERİ KEFİRLİ TAVUK PARÇALARI

Kefirli Tavuk Parçaları

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Kefirli Tavuk Parçaları Tarifi İçin malzemeler

  • 1 su bardağı kefir
  • 1 tatlı kaşığı dijon hardalı
  • 600 gr tavuk göğüs eti
  • 2 su bardağı galeta unu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber

Kefirli Tavuk Parçaları Nasıl Yapılır?

Tavuk parçalarını kalın şeritler halinde kesin. Geniş bir kapta kefir, tuz, karabiber, pul biber ve hardalı karıştırın. Tavuk parçalarını karışıma batırıp galeta ununa bulayın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Soslarla birlikte sıcak servis yapın.

 

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!