ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ TAVUK YEMEKLERİ KEFİRLİ TAVUK PARÇALARI

Kefirli tavuk parçaları

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kefirli tavuk parçaları tarifi için malzemeler

  • 1 su bardağı kefir
  • 1 tatlı kaşığı dijon hardalı
  • 600 gr tavuk göğüs eti
  • 2 su bardağı galeta unu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber

Kefirli tavuk parçaları Nasıl Yapılır

Tavuk parçalarını kalın şeritler halinde kesin. Geniş bir kapta kefir, tuz, karabiber, pul biber ve hardalı karıştırın. Tavuk parçalarını karışıma batırıp galeta ununa bulayın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Soslarla birlikte sıcak servis yapın.

 

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.