ANASAYFA TARİFLER TAVUK YEMEKLERİ AKDENİZ USULÜ DOLGULU TAVUK

Akdeniz Usulü Dolgulu Tavuk

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Akdeniz Usulü Dolgulu Tavuk Tarifi İçin malzemeler

  • 4 parça tavuk göğüs eti
  • Yarım su bardağı ufalanmış beyaz peynir
  • 1 közlenmiş kırmızıbiber
  • 2 yemek kaşığı kıyılmış fesleğen
  • 2 yemek kaşığı dilimlenmiş siyah zeytin

Akdeniz Usulü Dolgulu Tavuk Nasıl Yapılır?

Kırmızıbiberi küp şeklinde doğrayın. Beyaz peynir, fesleğen, zeytini ekleyip karıştırın. Tavuk etlerini enine cep şeklinde kesin ve peynir karışımını içlerine doldurun. Kenarlarını kürdan ile tutturun. Tuz, karabiber serpiştirip ızgarada önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!