ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ KIRMIZI ET TARİFLERİ SARIMSAKLI KUŞBAŞI ETLİ ISPANAK

Sarımsaklı kuşbaşı etli ıspanak

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Sarımsaklı kuşbaşı etli ıspanak tarifi için malzemeler

  • 6 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 250 g kuşbaşı kuzu eti
  • 1 su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
  • 500 g ıspanak

Sarımsaklı kuşbaşı etli ıspanak Nasıl Yapılır

Ezdiğiniz sarımsakları geniş bir tavaya alarak tereyağında soteleyin. Kuşbaşı doğradığınız tavuk göğüs etini ekleyip sotelemeye devam edin. Tavuk etleri yumuşamaya başlayınca rendelenmiş parmesan peyniri ve iri doğradığınız ıspanak yapraklarını ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Ispanaklar yumuşayıp tavuk etleri iyice pişince ocaktan alıp sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.