ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ SARIMSAKLI KUŞBAŞI ETLİ ISPANAK

Sarımsaklı Kuşbaşı Etli Ispanak

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Sarımsaklı Kuşbaşı Etli Ispanak Tarifi İçin malzemeler

  • 6 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 250 g kuşbaşı tavuk eti
  • 1 su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
  • 500 g ıspanak

Sarımsaklı Kuşbaşı Etli Ispanak Nasıl Yapılır?

Ezdiğiniz sarımsakları geniş bir tavaya alarak tereyağında soteleyin. Kuşbaşı doğradığınız tavuk göğüs etini ekleyip sotelemeye devam edin. Tavuk etleri yumuşamaya başlayınca rendelenmiş parmesan peyniri ve iri doğradığınız ıspanak yapraklarını ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Ispanaklar yumuşayıp tavuk etleri iyice pişince ocaktan alıp sıcak servis yapın.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!