ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ PAZI KAPAMA

Pazı Kapama

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Pazı Kapama Tarifi İçin malzemeler

  • 2 kuzu incik
  • 50 ml ayçiçeği yağı
  • 4 pazı yaprağı
  • Yarım demet dereotu
  • 5 dal taze soğan
  • 2 domates
  • Tuz
  • Karabiber

Pazı Kapama Nasıl Yapılır?

Geniş bir tencerede ayçiçeği yağını ısıtın. İncikleri ilave edip her taraflarını eşit pişecek şekilde soteleyin. Tuz ve karabiber serpip ocağı kapatın. Pazı yapraklarını inciklerin her tarafını kapatacak şekilde sarın. Tekrar tencereye alın. Yarım su bardağı su ilave edip kısık ateşte pişirin. Ocaktan almaya yakın soğan, dereotu ve domatesleri doğrayıp ilave edin. 5 dakika daha pişirip ocağı kapatın. Sıcak servis yapın.

 

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!