ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ KESTANELİ VE ZENCEFİLLİ ET SOTE

Kestaneli Ve Zencefilli Et Sote

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kestaneli Ve Zencefilli Et Sote Tarifi İçin malzemeler

  • 750 gr antrekot et
  • Yarım kg az haşlanmış kestane
  • 1 soğan
  • 1 sarı biber
  • 1 kırmızıbiber
  • 2 diş sarımsak
  • 2 dal taze biberiye
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı rendelenmiş taze zencefil
  • Tuz
  • Karabiber

Kestaneli Ve Zencefilli Et Sote Nasıl Yapılır?

Tereyağını tavada eritin. Yemeklik doğradığınız soğan ve ince doğradığınız sarımsağı ekleyip soteleyin. Jülyen doğradığınız antrekotları, taze zencefili ve taze biberiyeyi ekleyip pişirmeye devam edin. Etler pişmeye yakın jülyen doğradığınız biberleri ekleyip soteleyin. Kabukları soyulmuş kestaneleri, tuzu ve karabiberi ekleyip karıştırın. 10 dakika daha pişirip ocaktan alın. Servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.