ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ BEZELYELİ ET SOTE

Bezelyeli Et Sote

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

25 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Bezelyeli Et Sote Tarifi İçin malzemeler

  • 4 dilim biftek
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 300 gr sultani bezelye
  • 10 mısır turşusu
  • 1 dal taze biberiye
  • 1 yemek kaşığı soya sosu
  • Taze çekilmiş karabiber

Bezelyeli Et Sote Nasıl Yapılır?

Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip. Bezelyelerin uç kısımlarını bıçakla temizleyin ve buharda yumuşayıncaya kadar pişirin.

Biftekleri iki parmak kalınlığında doğrayın. Zeytinyağı ile birlikte tavaya alarak kısık ateşte pişirin. Bezelyeleri, mısırı, biberiye yapraklarını, soya sosunu ve karabiberi ekleyip 5 dakika soteleyin. Sıcak servis yapın.

AKLINIZDA BULUNSUN
İsteğe göre üzerine susam kavurup serpiştirebilirsiniz.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!