Bezelyeli Et Sote

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Bezelyeli Et Sote
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bezelyeli Et Sote için

Malzemeler

  • 4 dilim biftek
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 300 gr sultani bezelye
  • 10 mısır turşusu
  • 1 dal taze biberiye
  • 1 yemek kaşığı soya sosu
  • Taze çekilmiş karabiber
Bezelyeli Et Sote

Nasıl Yapılır

Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip. Bezelyelerin uç kısımlarını bıçakla temizleyin ve buharda yumuşayıncaya kadar pişirin.

Biftekleri iki parmak kalınlığında doğrayın. Zeytinyağı ile birlikte tavaya alarak kısık ateşte pişirin. Bezelyeleri, mısırı, biberiye yapraklarını, soya sosunu ve karabiberi ekleyip 5 dakika soteleyin. Sıcak servis yapın.

AKLINIZDA BULUNSUN
İsteğe göre üzerine susam kavurup serpiştirebilirsiniz.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo