ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ ŞARAPLI BALIK

Şaraplı balık

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Şaraplı balık tarifi için malzemeler

  • 1 levrek fileto
  • 1.5 çay bardağı beyaz şarap
  • 6 taze soğan
  • Yarım su bardağı taze kekik
  • Yarım su bardağı dereotu
  • Deniz tuzu
  • İri çekilmiş karabiber

Şaraplı balık Nasıl Yapılır

Filetoyu fırın kabına yerleştirin. Şarabı üzerine gezdirin. Tuz ve karabiber serpiştirip fırında 20-25 dakika pişirin.

Filetoları fırından çıkarın ve servis tabağına yerleştirin. Yeşillikleri ince kıyıp filetoların üzerine serpiştirin. Kırmızı soğan dilimleriyle birlikte servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.