Şaraplı Balık

Şaraplı Balık
11 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Şaraplı Balık için

Malzemeler

  • 1 levrek fileto
  • 1.5 çay bardağı beyaz şarap
  • 6 taze soğan
  • Yarım su bardağı taze kekik
  • Yarım su bardağı dereotu
  • Deniz tuzu
  • İri çekilmiş karabiber
Şaraplı Balık

Nasıl Yapılır

  1. Filetoyu fırın kabına yerleştirin. Şarabı üzerine gezdirin. Tuz ve karabiber serpiştirip fırında 20-25 dakika pişirin.
  2. Filetoları fırından çıkarın ve servis tabağına yerleştirin. Yeşillikleri ince kıyıp filetoların üzerine serpiştirin. Kırmızı soğan dilimleriyle birlikte servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo