ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ ŞARAPLI BALIK

Şaraplı Balık

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Şaraplı Balık Tarifi İçin malzemeler

  • 1 levrek fileto
  • 1.5 çay bardağı beyaz şarap
  • 6 taze soğan
  • Yarım su bardağı taze kekik
  • Yarım su bardağı dereotu
  • Deniz tuzu
  • İri çekilmiş karabiber

Şaraplı Balık Nasıl Yapılır?

  • Filetoyu fırın kabına yerleştirin. Şarabı üzerine gezdirin. Tuz ve karabiber serpiştirip fırında 20-25 dakika pişirin.
  • Filetoları fırından çıkarın ve servis tabağına yerleştirin. Yeşillikleri ince kıyıp filetoların üzerine serpiştirin. Kırmızı soğan dilimleriyle birlikte servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!