ANASAYFA TARİFLER ÇORBA TARİFLERİ TAVUKLU PANCAR ÇORBASI

Tavuklu Pancar Çorbası

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Tavuklu Pancar Çorbası Tarifi İçin malzemeler

  • 1 demet kırmızı pancar
  • 200 gr tavuk göğüs et
  • Yarım su bardağı yıldız şehriye
  • 6 su bardağı et suyu
  • Tuz

Tavuklu Pancar Çorbası Nasıl Yapılır?

Tavuk etini küp şeklinde doğrayın. Tencereye alıp üzerine suyu ilave edin. Orta ateşte kaynayıncaya kadar pişirin.

Pancarları soyup küp küp doğrayın. Kaynamakta olan çorbaya ekleyip diri kıvamda pişirin. Yıldız şehriye ve tuzu ilave edin. Pancar ve şehriyeler yumuşayınca ocaktan alın. Çorbayı kâselere paylaştırıp sıcak servis yapın.

Afiyet olsun.

Etsiz versiyonu için, pancar çorbası tarifine göz atmayı unutmayın!

Yorumlar

guvenli 12 Ekim 2016, 16:47

çok lezzetli bir çorbaydı teşekkür ederim...

Misafir 12 Ekim 2016, 17:18

benim yorumum bu lezetli corbanizi begedim tesekkur ederim ve sagol bu kadar benim icin


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!