Tavuklu Pancar Çorbası

Kaç
Kişilik
6 kişilik
Hazırlama
Süresi
15 dakika
Pişirme
Süresi
20 dakika

Tavuklu Pancar Çorbası Tarifi İçin malzemeler
- 1 demet kırmızı pancar
- 200 gr tavuk göğüs et
- Yarım su bardağı yıldız şehriye
- 6 su bardağı et suyu
- Tuz
Tavuklu Pancar Çorbası Nasıl Yapılır?
Tavuk etini küp şeklinde doğrayın. Tencereye alıp üzerine suyu ilave edin. Orta ateşte kaynayıncaya kadar pişirin.
Pancarları soyup küp küp doğrayın. Kaynamakta olan çorbaya ekleyip diri kıvamda pişirin. Yıldız şehriye ve tuzu ilave edin. Pancar ve şehriyeler yumuşayınca ocaktan alın. Çorbayı kâselere paylaştırıp sıcak servis yapın.
Pancarları soyup küp küp doğrayın. Kaynamakta olan çorbaya ekleyip diri kıvamda pişirin. Yıldız şehriye ve tuzu ilave edin. Pancar ve şehriyeler yumuşayınca ocaktan alın. Çorbayı kâselere paylaştırıp sıcak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR