ANASAYFA MUTFAK OKULU HAYDARİ

HAYDARİ

Haydari

Malzemeler
500 gr süzme yoğurt
Yarım demet dereotu
3 diş sarımsak
Yarım su bardağı zeytinyağı
Tuz
Pulbiber

Hazırlanışı:

Dereotunu temizleyip kıyın. Birkaç dalını süslemek için ayırın. Sarımsakları soyup ezin.

Süzme yoğurdu bir kaseye alıp çırpın. Sarımsak ve dereotunu yoğurda ekleyin. Tuz ve zeytinyağı ilave edip karıştırın. Pulbiber serpin, dereotu ile süsleyin. Servis yapın.

 
 


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.