Soğanlama Tarifi
Pişirilmiş ama şerbetsiz hali buzdolabında birkaç gün bekletilip, istenildiğinde şerbetlenerek taze gibi servis edilebilir. Şerbetlenmiş kadayıflar ise hava almayan bir kapta buzdolabında muhafaza edilerek 3-4 gün boyunca tüketilebilir.
Yassı kadayıfları pişirmeden önce aralarına yağlı kâğıt koyarak buzdolabı poşetine yerleştirin. Buzlukta 2-3 ay saklanabilir.
Şerbetlenmiş kadayıflar buzdolabında, kapalı bir kapta 3-4 gün tazeliğini korur.
Pişirip şerbetlemeden buzdolabında 1 hafta kadar saklayabilir, servisten önce şerbetleyebilirsiniz.
Donmuş yassı kadayıfları buzdolabında çözülmeye bırakın, ardından kızartıp şerbetleyin.
Kısa süreli (1-2 gün) saklamalarda hava almayan kaplarda serin ve kuru bir yerde muhafaza edebilirsiniz.