Mısır Gevrekli Islak Kek Tarifi
Çok özenli bir sofra bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü şefler belki de çok yoğun çalıştıkları, bütün gün yemek pişirdikleri için evde genellikle kendilerine yemek yapmıyorlar. Anlayacağınız onların enfes yemeklerinin tadını çıkaran çoğu zaman restoranlarını ziyaret eden misafirler oluyor. Lezzet okurları için bu sayımıza özel seçtiğimiz şeflere sorduk. İşte cevaplar...
Granola, kendi yaptığım yoğurt ile müsli yerim. Evde olduğumda fazla yemek yemiyorum.
Kahvaltı, tost veya salata.
Tuzsuz kabak çekirdeği, muz, yoğurt.
Kahvaltı, siyah zeytin, güzel bir ekşi mayalı ekmek ve çay.
Memleketten sipariş ettiklerim buzlukta duruyor genelde. Onları ısıtıp yiyorum. Buzluk boşsa dışarıdan söylerim.