Haftada iki kez bu balığı yiyen kişi, kış yorgunluğunu hiç hissetmez. Omega-3 ve vitamin deposu bu balık, enerji verir, bağışıklığı güçlendirir.
Somon veya uskumru gibi kış yorgunluğunu önleyen ve haftada iki kez yenmesi önerilen balıklar arasındadır. Ancak kış için yaygın bir örnek aranıyorsa uskumru bunun için uygun bir balık olacaktır:
Omega-3 deposu
Kış yorgunluğunu önler
Haftada iki kez tüketilmesi önerilir
Haftada iki kez tüketildiğinde, içindeki yüksek kaliteli protein sayesinde vücuda enerji sağlar, kış yorgunluğunu azaltır.
Kalp-damar sağlığını destekler ve beyin fonksiyonlarını güçlendirir, ruh hâlini iyileştirir.
Özellikle B12 ve D vitamini açısından zengin olup bağışıklığı güçlendirir.
Düzenli tüketimi, soğuk havalarda yorgunluk ve halsizliği önler, kendinizi zinde hissettirir.
Yazar: Uzman Diyetisyen Perihan Kılıç