Bayatlamayan kavanoz kurabiyesi Tarifi
Masterchef Türkiye'de yeni düzenlemeye göre artık haftada 2 gün eleme gecesi yapılacak. Bu hafta ilk dokunulmazlığı mavi takım kazanmış, ikinci dokunulmazlığı ise kırmızı takım kazanmıştı. İki oyunun sonunda Hakan, Muratcan, Özkan ve Eylül eleme adayları olarak belirlendi.
İlk turda yarışmacılardan mandalina kullanarak yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi. İlk turun sonunda hazırlanan yemekler, şeflerin beğenisine sunuldu. Şefler tadımın ardından puanlarını verdi.
İkinci turda yarışmacılardan Danilo Şef2in imza yemeği olan riso al santo hazırlamaları istendi. İkinci turda hazırlanan yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. Gecenin sonunda Eylül ve Muratcan sona kaldı. Rakiplerinin gerisinde kalan Eylül, Masterchef'e veda etti.