ANASAYFA DERGİ LEZZET'İN EKİM SAYISI BAYİLERDE!

LEZZET'İN EKİM SAYISI BAYİLERDE!

Lezzet'in Ekim Sayısı Bayilerde!
Lezzet'in Ekim Sayısı Bayilerde!

Mutfaklarınızın en güvenilir rehberi Lezzet Dergisi, ekim sayısında Türkiye’nin dört bir yanından tarifleriyle karşınızda. Tepsi kebabından lahmacuna, balık çorbasından havdele kelimenin tam anlamıyla memleket turuna hazır olun. Osmanlı ve Ortadoğu mutfağı denilince akla gelen ilk isimlerden olan Yunus Emre Akkor, kırma tavuk kebabı, tulum peynirli patlıcan, kıymalı tarhana çorbası, sarımsaklı pilav tariflerini Lezzet okuyucuları için yaptı. Etli yemekler başta olmak üzere; mumbar, Şam böreği ve kışlık dolma gibi lezzetleriyle öne çıkan Batman’dan nefis tarifleri Şef Kadir Yakıcı verdi. Anadolu mutfağı denilince araştırmaktan, keşfetmekten ve eskiyi kendi yorumuyla harmanlamaktan müthiş haz alan Süleyman Dilsiz ise Batman mutfağı izlenimlerini yazdı. Pasta tasarım ustası Burçin Birdane, kendi atölyesinde hem trend pastalar hakkında bilgi verdi hem de süsleme tekniklerini gösterdi. Lezzet’ten çıtır çıtır börekler kitabı ise herkese hediye.

Kaçırmayın!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!