Limonlu Bisküvi Tart
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Limonlu Bisküvi Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Süslemek için

Limonlu Bisküvi Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bisküvileri ufalayın. Bisküvi, fındık ve eritilmiş tereyağını derin bir kapta iyice yoğurun. Hamuru yağladığınız tart kalıbına yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin.
  2. Üzeri için limonların kabuklarını rendeleyip suyunu sıkın. Yumurta sarılarını ve süt kremasını mikserle köpük olana kadar çırpın. Limon suyu ve limon kabuğu rendesi ve mısır nişastasını ekleyip karıştırın. Hazırladığınız kremayı tartın üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin.
  3. Limonları ince dilimler halinde kesip tartın üzerini süsleyin. Krem şantiyi sıkma torbasına doldurup tartın üzerini süsleyin. Soğuk servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Öğle Yemeği Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Mois Pasta
Fakir Pastası
Muhallebili Bisküvili Pasta
Diyabetik Pasta
Kış Pastası
Çıtır çıtır yaz pastası