Elmalı Bisküvili Pasta
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Elmalı Bisküvili Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Muhallebi için

Üzeri için

Elmalı Bisküvili Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Meyve olarak her gün her öğün keyifle tüketebileceğiniz elma ile hazırlayacağınız tarifler. Elmaların kabuklarını soyup tencereye alın. Yarısına gelecek şekilde su doldurun. Toz şekeri ekleyip kaynamaya bırakın. Elmalar yumuşayınca tencereden alıp çatalla ezerek püre haline getirin. Un, toz şeker ve sütü tencereye alıp sürekli karıştırarak pişirin. Ocaktan alınca vanilyayı ekleyip karıştırın. Bebe bisküvilerini soğuk süte batırıp dikdörtgen bir kabın içine dizin. Üzerine elma püresini aktarıp yayın. Muhallebiyi de en üste yayın.Yumurta aklarıyla toz şekeri mikserle köpük oluncaya kadar iyice çırpın. Pastanın üzerine aktarıp önceden ısıtılmış fırında üzeri hafif kızarıncaya kadar sertleşmeden pişirin. Buzdolabında 6-7 saat bekletin. Üzerine tarçın serpip dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Pasta Tarifleri Pratik Pasta Tarifleri Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Fakir Pastası
Muhallebili Bisküvili Pasta
Diyabetik Pasta
Kış Pastası
Çıtır çıtır yaz pastası
Latte Pasta