Çilekli Mini Alman Pastası
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çilekli Mini Alman Pastası Tarifi İçin

Malzemeler

Keki için

Arası için

Kreması için

Üzeri için

Çilekli Mini Alman Pastası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Keki hazırlamak için yumurta, toz şeker ve sütü mikserle 5-6 dakika çırpın. Un, vanilya ve kabartma tozunu ilave edip karıştırın.
  2. Hamuru yağlı kağıt serili kelepçeli yuvarlak bir kalıba aktarın. Tereyağını eritip hamurun üzerine gezdirin.
  3. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında kızarıncaya kadar pişirip soğumaya bırakın.
  4. Kremayı hazırlamak için krema, toz puding, süt ve çilekleri derin bir kaseye alarak mikser yardımıyla çırpın.
  5. Soğuyan keki enlemesine ortadan ikiye kesin. Her iki parçadan da yuvarlak bir kurabiye kalıbıyla parçalar kesin.
  6. Yuvarlaklardan altta kalacak kısımlara birer tatlı kaşığı çilek reçeli sürüp üzerine çilekli kremadan yayın.
  7. Üzerine dilimlenmiş çilek koyun. Diğer bir yuvarlak parça ile kapatın. Mini pastalarınız bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın.
  8. Pastalarınızın üzerini çilekle süsleyin. Pudra şekeri serpip servis yapın.

Farklı versiyonu olan çikolatalı alman pastası tarifine göz atmayı unutmayın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Atıştırmalık Tarifler Atıştırmalık Pasta Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Kek Tarifleri Kek Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Fakir Pastası
Muhallebili Bisküvili Pasta
Diyabetik Pasta
Kış Pastası
Çıtır çıtır yaz pastası
Latte Pasta