Bavyera Pastası
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bavyera Pastası Tarifi İçin

Malzemeler

Bavyera Pastası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Jelatini soğuk suda eritin. Süt, un, yumurta sarılarını ve toz şekeri bir kapta karıştırın. Ocağa alıp kaynayıncaya kadar tahta kaşıkla karıştırmaya devam edin. Yumuşayan jelatini ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Kremayı da ilave edin. Malzemeyi ikiye bölün. Birine rendelenmiş bitter çikolatayı, diğerine de beyaz çikolatayı ekleyip karıştırın. Soğuduktan sonra derin dondurucuda 20 dakika bekletin. Biraz koyulaştıktan sonra malzemeleri derin dondurucudan çıkarın. Tabanını streç film ile kapladığınız kelepçeli yuvarlak kek kalıbına beyaz çikolatalı malzemeyi dökün. Bitter çikolatalı malzemenin yarısını üzerine döküp şiş yardımıyla üzerinde daireler, desenler yapın. Tekrar derin dondurucuya alıp katılaşmasını bekleyin. Katılaşınca kalan çikolatalı karışımı üzerine döküp derin dondurucuda en az 2-3 saat bekletin. Dilimleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Pratik Pasta Tarifleri Pasta Tarifleri Çikolatalı Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar

Benzer Tarifler

Fakir Pastası
Muhallebili Bisküvili Pasta
Diyabetik Pasta
Kış Pastası
Çıtır çıtır yaz pastası
Latte Pasta