Kupta Elma Tatlısı
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kupta Elma Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Kupta Elma Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Su, şeker, tarçın ve karanfili tencereye alıp kaynatın. Elmaların kabuklarını soyup orta kısımlarını oyduktan sonra tencereye ekleyip kısık ateşte yumuşayana kadar haşlayın. Hiç su kalmayana kadar elmaları pişirmeye devam edin. Elmalar ılındıktan sonra içlerine ufalanmış cevizi doldurun. Pudingi sütle pişirin. Mascarpone peynirini ekleyip iyice karıştırın. Kuplara birkaç kaşık pudingli karışımdan paylaştırın. Pudinglerin üzerine kızartılmış ekmekleri ilave edin. Ekmeklerin üzerine elmaları yerleştirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti