Çikolatalı Çilekli Magnolia
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Çilek ve taze nane yapraklarıyla süslenen çikolatalı magnoliaya doyamayacaksınız.

Dilerseniz, daha az malzeme ile hazırlanan magnolia tatlısını da deneyebilirsiniz.

Çikolatalı Çilekli Magnolia Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Puding için

Üzeri için

Çikolatalı Çilekli Magnolia

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Derin bir kaseye yulaf ezmesi, buğday patlağı, Ayçiçek yağı, bal ve akçaağaç şurubu, tarçın ve tuzu alın. Malzemeler iyice özleşene kadar karıştırın. 
  2. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın ve önceden ısıtılmış 150 derece fırında, ara sıra karıştırarak kurutun. Fırından alıp soğumaya bırakın. 
  3. Diğer yanda puding için, çikolata, vanilya ve krema hariç tüm malzemeleri bir tencereye alın. Bir çırpıcıyla sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. 
  4. Ateşten alıp çikolata ve vanilyayı ekleyin. Çikolata eriyene kadar karıştırın. Ilınmaya başladığında kremayı ekleyip, ara sıra karıştırarak kabuk tutmamasını sağlayın. 
  5. Çilekleri dilimleyin. Yulaf ezmesi karışımını elinizle ufalayın. Servis yapacağınız kuplara bir sıra puding bir sıra yulaf koyun çilek dilimlerini dik olarak etrafına dizin. 
  6. Üzerine tekrar puding ve yulaf ezmesi karışımından koyun. Üzerini çilek dilimleri ile süsleyin. Tüm kuplara aynı işlemi tekrarlayın. Buzdolabında yaklaşık bir saat dinlendirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Sütlü Tatlılar Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti