Beyaz Çikolatalı, Kayısılı Brownie
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Tam ölçülü brownie tarifini de deneyin.

Beyaz Çikolatalı, Kayısılı Brownie Tarifi İçin

Malzemeler

Beyaz Çikolatalı, Kayısılı Brownie

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağı ve beyaz çikolatayı küçük küpler şeklinde kesin. Cam kase içine alın. Kaseyi içinde kaynar su bulunan bir tencerenin üzerine yerleştirin. Arada tahta kaşıkla karıştırarak erimeyi hızlandırın. 
  2. Yumurtaları, pudra şekeri, un ve vanilyayı hamur çırpma kabına alıp çırpın. Küp doğranmış kayısı, portakal kabuğu ve suyunu ekleyip karıştırmaya devam edin. 
  3. Tereyağlı beyaz çikolata karışımını da azar azar ekleyip karıştırın. Hazırladığınız hamuru yağlı kağıt serili 28X20 ebatlarında tepsiye aktarın. 
  4. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 25 dakika pişirin. Soğutup kare şeklinde kesip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çikolatalı Tatlı Tarifleri Kek Tarifleri Tatlı Kek Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti