Kayısılı Hindistan Cevizli Dondurulmuş Yoğurt
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kayısılı Hindistan Cevizli Dondurulmuş Yoğurt Tarifi İçin

Malzemeler

Kayısılı Hindistan Cevizli Dondurulmuş Yoğurt

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kayısılı Hindistan cevizli dondurulmuş yoğurt ferahlığı :)

  1. Yoğurt, süt ve balı blender’dan geçirin. Karışımın yarısını dondurma kalıplarına dökün. Kalan karışıma kayısıları ekleyip yine blender’dan geçirin. Dondurma kalıplarına ekleyin. Çatal veya kürdanla hafifçe karıştırarak iki rengin birbirine geçmesini sağlayın. Tamamıyla dondurun. 
  2. Servis etmeden önce çikolata ve tahini benmari usulü eritin. Çikolata karışımı ılınınca, kalıptan çıkardığınız dondurmaların üzerine kaşık yardımıyla dökün (Karışım hemen donacaktır). Hazırladığınız kayısılı Hindistan cevizli dondurulmuş yoğurtları bekletmeden servis yapın.

Frozen yoğurt tarifi için tıklayın

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Akşam Yemeği Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Çarkıfelek Meyveli Dondurmalı Smoothie Tarifi
Beyaz Çikolatalı Ve Dondurmalı Çilekli Smoothie
Dondurmalı Çilek & Fesleğen Smoothie Tarifi
Elma Dolması Tarifi
Yulaflı Dondurma Tarifi
İncirli ve Dondurmalı Waffle Tarifi