Dondurmalı Fransız Tostu
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Dondurmalı Fransız Tostu Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Dondurmalı Fransız Tostu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bu özel dondurmalı tarifi yemek tarifleri listenize eklemeyi unutmayın. Bir kapta süt, yumurta, vanilya ve şekeri mikserle çırpın. Ekmek dilimlerinin iki tarafını da bu karışıma iyice bastırın. Tavaya bir çay bardağı ayçiçeği yağı aktarıp ekmeklerin her iki tarafını da kızartın ve soğumaya bırakın.

Çilekleri doğrayın ve bir tencerede şekerle birlikte suyunu çekinceye kadar pişirin.

Ekmekleri servis tabağına alın. Üzerlerine çilek püresini paylaştırın. Bir top dondurma ilave edip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Dondurmalı Tatlılar Tatlı Tarifleri Kızartma Tarifleri Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Fransız Mutfağı

Benzer Tarifler

Jelibon Görünümlü Sağlıklı Dondurma
Diyabetik Dondurma
Yeşil Çaylı Dondurma
Mochi
Bademli dondurma dolgulu çikolatalı sandviçler
Siyah çaylı dondurma