Avokadolu Dondurma
Avokadolu dondurma
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Avokadolu Dondurma Tarifi İçin

Malzemeler

Avokadolu Dondurma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Pirinç maltı ve Hindistan cevizi kremasını sos tenceresinde ısıtıp iyice özdeşleştirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Avokado ve lime suyunu blender’da çekin ve krema karışımı ile birleştirip çırpın. Yayvan bir kaba boşaltın ve derin dondurucuda arada bir karıştırarak iyice dondurun.
  2. Fırını 180 dereceye ayarlayın. Krokan için gerekli olan tüm malzemeleri bir kasede biraz deniz tuzu ile karıştırın. Fırın tepsisine pişirme kağıdı serip üzerine yayın. Üzerleri kızarana kadar arada karıştırarak 10-12 dakika fırınlayın. Fırından alın ve soğuduktan sonra küçük parçalara kırın. Dondurmayı servis kuplarına paylaştırın ve üzerine krokan parçalarını serperek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Tatlı Tarifleri Dondurmalı Tatlılar Diyet Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Avokadolu Tarifler

Benzer Tarifler

Portakallı Bademli Dondurma Tarifi
Hindistan Cevizli Pratik Dondurma Tarifi
Dondurmalı Şeftali Tatlısı Tarifi
Yoğurtlu Dondurma Tarifi
Üç Malzemeli Dondurma Tarifi
Tam Ölçülü: Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi