Antep Fıstıklı Ve Ballı Dondurma
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Antep Fıstıklı Ve Ballı Dondurma Tarifi İçin

Malzemeler

Antep Fıstıklı Ve Ballı Dondurma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Antep fıstığının yarısını ve şekeri mutfak robotunda iyice ezin. Sütü, kremayı, gül suyunu ve robotta çektiğiniz şekerli karşımı bir tencereye aktarın.
  2. Kısık ateşte 20 dakika boyunca, arada bir karıştırarak pişirin. Tencereyi ocaktan alıp, mikserle çırparak soğutun. Kaymağı, rendelenmiş portakal kabuğunu, balı ve kalan fıstıkları karışıma ekleyin. Spatula ile karıştırıp bir kaba aktarın. Buzlukta en az 6 saat kadar bekletip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Atıştırmalık Tatlı Atıştırmalık Tarifler Tatlı Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Dondurmalı Tatlılar

Benzer Tarifler

Çarkıfelek Meyveli Dondurmalı Smoothie Tarifi
Beyaz Çikolatalı Ve Dondurmalı Çilekli Smoothie
Dondurmalı Çilek & Fesleğen Smoothie Tarifi
Elma Dolması Tarifi
Yulaflı Dondurma Tarifi
İncirli ve Dondurmalı Waffle Tarifi