Tahıllı Bar
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tahıllı Bar Tarifi İçin

Malzemeler

Tahıllı Bar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kinoa ve yulafı bir tavada hafif kavurun. Soğuduktan sonra iri doğradığınız tuzsuz fıstık, keten tohumu, çiğ badem, Hindistan cevizi, tuz ve kuru meyvenizi ekleyip karıştırın.
  2. Bir sos tenceresinde akçaağac¸ şurubu, fındık yağı, fıstık ezmesi ve balı eritin. Kinoalı karışıma ekleyip karıştırın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kuruyemişli Tarifler Tatlı Atıştırmalık Tarifler Atıştırmalık Diyet Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Yaz Helvası
Gelin Çantası
Tiramisu Topları
Somloi Galuska
Pişmaniye
Un helvalı hurma tatlısı