Pancarlı Humus
Minel Demirel
29 Tarif       10 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Rengi şahane, tadı efsane harika bir humus tarifi!

Pancarlı Humus Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için:

Pancarlı Humus

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Haşladığınız pancarı soyun ve küp küp doğrayın.🥄
  2. Haşlanmış nohutların kabuklarını soyun. 🥄
  3. Blender ya da mutfak robotunun haznesine nohutları ve pancarı alın. 🥄
  4. Üstüne tahin, limon suyu, zeytinyağı, tuz ve sarımsağı ilave ederek kısa aralıklarla çalıştırın. 🥄
  5. Nohut ve tahin pürüzsüz bir hale gelmesi için kaşık kaşık su ekleyerek makinayı çalıştırmaya devam edin. 🥄
  6. Pürüzsüz kıvama gelen humusu servis tabağına alın. 🥄
  7. Çam fıstıklarını renk alıncaya kadar zeytinyağında soteleyin. Humusun üzerine dökerek servis yapın. 🥄
  8. 🍽AFİYET OLSUN🍽

Tarif Kategorileri

Sizden Sebze Yemeği Tarifleri Meze Tarifleri Sizden Lezzetler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Balkabaklı Tepside İçli Köfte
Soslu Hamburger
Taco
Patates Köftesi
Ketçap Soslu Sağlıklı Cips
Nohutlu avokadolu pirinç salatası