Pancar Suyunda Pişmiş Mini Kelebek Makarna
Tuğçe Evrim YILMAZ Aşçı
75 Tarif       11 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Doğal kırmızı rengiyle beğeni kazanacak, görseli iştah açan, lezzetli makarna tarifi.

Pancar Suyunda Pişmiş Mini Kelebek Makarna Tarifi İçin

Malzemeler

Pancar Suyunda Pişmiş Mini Kelebek Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Pancar suyu, su, pancar turşusu suyu, tuz bir tencereye koyulur, kaynamaya bırakılır.
  2. Su kaynarken makarnalar koyulur ve makarna yumuşayınca kadar pişmeye bırakılır. 
  3. Makarnalar pişince süzgeç yardımıyla suyu süzülür . 
  4. Tencereye sıvı yağ koyulur. Sıvıyağ kızınca süzgeçten geçirilen makarnalar koyulur, karıştırılır. 
  5. Makarnalar servis tabağına alınır, yeşilliklerle istenilen şekilde sunuma hazırlanır. Üzerine ceviz serpilir.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Makarna Tarifleri Sizden Klasik Tarifler Sizden Lezzetler

Benzer Tarifler

Balkabaklı Tepside İçli Köfte
Soslu Hamburger
Taco
Patates Köftesi
Ketçap Soslu Sağlıklı Cips
Nohutlu avokadolu pirinç salatası