Pratik Mini Tepsi Kebabı
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pratik Mini Tepsi Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Pratik Mini Tepsi Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Isıya dayanıklı küçük bir tepsiyi yağlayın. Üzerine kabuğuyla birlikte ince dilimlenmiş patatesleri yerleştirin.
  2. Ayrı bir kapta kıymayı, tuzu, salçayı, tarçını iyice karıştırın. Kıyma karışımını iki yağlı kağıt arasına alarak merdane yardımı ile inceltip, dilimlenmiş patateslerin üzerine yayın.
  3. Domatesleri dilimleyip tuz, kıyılmış biberiye ve kimyonla tatlandırın.
  4. Baharatlı domates dilimlerini köfte hamurunun üzerine düzgünce yerleştirin. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında, yarım saat pişirip, sıcak servis yapın.

Hatay usulü klasik tepsi kebabı tarifine bakmayı unutmayın.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Kebap Tarifleri Et Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Beşamel Soslu Fırın Tavuk Tarifi
Fırında Baharatlı Patates Tarifi
Beşamelli Kıymalı Güveç Tarifi
250 Gram Kıymayla Patates Musakka Tarifi
Portakallı Ördek Tarifi
Kaşarlı Karnıyarık Tarifi